Terapie se zvířátky

Dne 20. února 2018  zajistila firma Rohde & Schwarz z darů svých zaměstnanců první terapii se zvířátky pro klienty našeho domova v Pravětíně.

Těšíme se na další návštěvy  a zaměstnancům Rohde & Schwarz moc děkujeme :-)

Masopust v Pravětíně 2018

Tříkrálová sbírka - Poděkování

Dne 3. února 2018 se konalo v hotelu Zlatá hvězda ve Vimperku poděkování koledníkům Tříkrálové sbírky 2018. Pozvání přijal i pan farář O. Jaromír Stehlík. Kromě občerstvení jsme připravili bohatý program. Divadelní soubor Svatomařská soda nám zahrál pohádku Šípková Růženka, poté vystoupila skupina historického šermu Vendeta. Oběma souborům děkujeme, že nám připravili velmi pěkná vystoupení bez nároku na honorář. Děkujeme také hotelu Zlatá hvězda za bezplatné poskytnutí sálu. Strávili jsme společně velmi hezké odpoledne.

Připravujeme si adventní věnce.

V Pravětíně jsme pekli s klienty perníčky.

Poděkování

Vážená paní ředitelko,

dovolte mi, abych vyjádřila poděkování za služby, kterých využívá moje maminka Růžena Strnadová. Ošetřovatelskou péči jí poskytují zdravotní sestry nejenom s odbornou kvalifikací, ale zároveň milé, laskavé, ochotné, s vysoce lidským přístupem ke svým klientům. Chválím také zavážku obědů,  jejich kvalita se v poslední době mimořádně zlepšila.
Strava je nejenom chutná , ale i rozmanitá.

Děkujeme a přejeme mnoho zdraví, štěstí  a dalších spokojených klientů.

Mgr. Jitka Hyrmanová s maminkou

Poděkování

Posezení a přednáška o Vimperku

Pečovatelská služba Vimperk uskutečnila dne 27. 9. 2017 v „Komunitním centru pro seniory a spolky“ ve Sklářské 399, Vimperk pro naše klienty a vimperské seniory příjemné posezení spojené s přednáškou o Vimperku s panem Mgr. Romanem Hajníkem. Pro velký úspěch připravujeme další pokračování a zajímavý pohled na dějiny města Vimperk.

Dana Vidlášová

vedoucí pečovatelské služby

Oblastní charita Vimperk vyhlašuje výběrové řízení na pozici sociálního pracovníka Služby pro rodiny

Benefiční běh městem - Vimperk 2017