Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Benefiční běh 2018

Dne 11. září v podvečer pořádala Oblastní charita Vimperk již V. ročník Benefičního běhu městem. Celkem se na start přihlásilo 142 osob, a to od nejmenších dětí v kočárku až po seniory a vozíčkáře.

Benefiční běh

Benefiční běh 2018

Místo: Vimperk
Termín: 11. 9. 2018, 18:00

Výroční zpráva Oblastní charity Vimperk 2017

Zde si můžete prohlédnout výroční zprávu Oblastní charity Vimperk za rok 2017:

Výroční zpráva Oblastní charity Vimperk 2017 (dokument PDF)

Výroční zpráva Oblastní charity Vimperk 2017

Výroční zpráva za rok 2017

Ještě před startem letních prázdnin můžete prolistovat výroční zprávu Diecézní charity České Budějovice za rok 2017. "Vážíme si pracovního nasazení všech zaměstnanců i dobrovolníků, děkujeme všem štědrým dárcům i sponzorům. Těší nás, že se tímto způsobem daří společně pomáhat lidem, kteří to potřebují," zdůrazňují ve  společném úvodním slovu ředitel Jiří Kohout a prezident DCHCB Stanislav Brožka.

Součástí naší činnosti v roce 2017 byl i projekt Komunitní práce Novohradská. Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republika a Rady vlády pro záležitosti romské menšiny.

Terapie se zvířátky

Dne 20. února 2018  zajistila firma Rohde & Schwarz z darů svých zaměstnanců první terapii se zvířátky pro klienty našeho domova v Pravětíně.

Těšíme se na další návštěvy  a zaměstnancům Rohde & Schwarz moc děkujeme :-)

Masopust v Pravětíně 2018

Tříkrálová sbírka - Poděkování

Dne 3. února 2018 se konalo v hotelu Zlatá hvězda ve Vimperku poděkování koledníkům Tříkrálové sbírky 2018. Pozvání přijal i pan farář O. Jaromír Stehlík. Kromě občerstvení jsme připravili bohatý program. Divadelní soubor Svatomařská soda nám zahrál pohádku Šípková Růženka, poté vystoupila skupina historického šermu Vendeta. Oběma souborům děkujeme, že nám připravili velmi pěkná vystoupení bez nároku na honorář. Děkujeme také hotelu Zlatá hvězda za bezplatné poskytnutí sálu. Strávili jsme společně velmi hezké odpoledne.

Tříkrálová sbírka 2018

Opět po roce bude Oblastní charita Vimperk pořádat Tříkrálovou sbírku, která má již celonárodní tradici.

Připravujeme si adventní věnce.